Vrije Tijd

Wedden op voetbalwedstrijden

Het is tijd om uw weddenschappen voor de voetbalwedstrijden binnen te halen. Er zijn veel verschillende manieren om op voetbalwedstrijden te wedden, maar de meest populaire is gewoon aangeven welk team er gaat winnen. Maar laten we in de verschillende mogelijkheden duiken!

Aanbieders: welke bookmakers zijn er

Er zijn veel verschillende bookmakers die wedden op voetbalwedstrijden aanbieden, en ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Het is belangrijk om te weten wat ze zijn voordat u begint met het plaatsen van uw weddenschappen! Sommige bookmakers bieden bijvoorbeeld hogere kansen dan andere, maar het nadeel is dat u uw winst niet zo gemakkelijk kunt opnemen. Sommige bookmakers zijn misschien heel goed voor weddenschappen met een hoog risico (zoals wedden op een gelijkspel), terwijl andere misschien beter zijn voor weddenschappen met een laag risico (zoals wedden op een thuiszege). Unibet is een van de meest betrouwbare bookmakers, en zo zijn er nog een aantal. Doe vooral je vooronderzoek!

Soorten weddenschappen

Wedstrijdwinnaar – Je zet gewoon in op een team dat de wedstrijd zal winnen. Dit is het meest voorkomende type weddenschap bij voetbalweddenschappen. De kansen worden bepaald door bookmakers en kunnen sterk variëren, afhankelijk van welke teams spelen. Doelsaldo – Dit is wanneer u inzet op het aantal doelpunten dat valt in een wedstrijd. Bijvoorbeeld dat er meer dan 2,5 doelpunten/minder dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd worden gemaakt. Specifieke spelers – Dit is wanneer je inzet op een actie van een bepaalde speler. Bijvoorbeeld dat een bepaalde speler gaat scoren. Een grote knaller: inzetten op een speler die op de bank begint, maar waarvan je verwacht dat hij er wel in komt later in het spel!

Bonussen voor betters

Als je al een tijdje gokt op voetbalwedstrijden, weet je waarschijnlijk dat bookmakers vaak een welkomst bonus aanbieden voor nieuwe klanten. Deze bonussen zijn vaak erg aantrekkelijk en kunnen wat extra geld opleveren. Voordat je begint kan je dus vooral kijken welke bonussen er allemaal worden aangeboden, en zo de juiste bookmaker kiezen!