Lifestyle

Het Nederlandse kledingmerk dat niet mag ontbreken in je kledingkast

Jongeren zijn zeer gevoelig voor trends en willen niet achterblijven bij de rest. Bijna iedere jongere wil natuurlijk stoer overkomen, ergens over mee willen praten en vooral niet achterblijven. Logisch, zo gaat dat tegenwoordig. Al was dat vroeger natuurlijk ook al het geval. Wat betreft mode en kleding kent Nederland ontzettend veel creatieve ontwerpers. Zo zijn merken als Mason Garments en Black Bananas gewoon merken die uit Nederland komen. Er is nog een merk die niet in dat rijtje mag ontbreken. Je leest in dit artikel meer over dat merk.

 

Malelions, een jong kleding lifestyle merk

Het merk waar we het hier over hebben, Malelions, is nog niet zo oud. Maar binnen korte tijd is het ontzettend populair geworden onder jongeren. Het bekende merk is in 2019 opgericht door Thijs Offermeijer, een jonge entrepreneur in de mode-industrie. Hij zette heel slim sociale media en influencers in om zijn merk onder de aandacht te brengen. Dat is hem aardig gelukt. Vandaag de dag is Malelions een erg populaire lifestyle merk. Het assortiment is dan ook erg breed. De tracksuits en sets verkopen erg goed en je hoeft niet te twijfelen over of je er niet goed bij loopt. Dat doe je dan ook altijd. Overigens verkopen de accessoires van Malelions ook erg goed. Met mooie slides, sokken en petten maak je jouw ideale look helemaal af.

 

Het assortiment van Malelions

Je vindt in het assortiment van Malelions een ruime keuze tussen heren, dames en kinderkleding. De designs zijn tijdloos en je kan moeiteloos combinaties uit je mauw schudden. Malelions heeft het. Het perfect voorbeeld is het Malelions t-shirt. Beschikbaar in diverse kleuren en een ideale pasvorm maken dat dit kledingstuk niet te missen valt in je kledingkast. Als het winter wordt zoek dan naar Malelions jassen of hoodies. Ook hierin valt er genoeg te kiezen. Het assortiment voor vrouwen van dit topmerk bestaat voornamelijk uit vesten, truien en broeken.

 

Het grote succes van het Malelions kids assortiment

 

Voor Malelions kids valt er ook genoeg in het assortiment te ontdekken. Je wilt natuurlijk wel dat je kind netjes en stijlvol voor de dag komt? Dat kan heel goed met de kinderlijn van Malelions. Er is werkelijk waar alles te vinden voor kinderen. Van tracksuits en captain hoodies tot denim jackets en sweaters. Leef je voor je kind helemaal uit. Het Malelions kids assortiment is een groot succes gebleken onder de consument. Dat komt voornamelijk door de katoenen stof die gebruikt wordt. Het zorgt voor heerlijk zachte en luchtige kleding.