Cupcakes. Aaargh.

Cultuur, Overig

cupcakes 200x151 Cupcakes. Aaargh.Ik heb niets tegen cupcake-eters. Echt niet. Sommige van mijn beste vrienden eten cupcakes, sommigen maken ze zelfs. Maar ik kan er niets mee. Of beter gezegd: ik heb een intense hekel aan cupcakes. Ik vind het pielerige klote dingen. Waarom heet dat niet gewoon gebak? Of koekskes. Of taart. Ik vind cupcakes wel zo verschrikkelijk enorm gay, in de slechte zin van het woord. Met dat non-formaat en gepriegelde dingetjes bovenop en de algehele Libelle-theedrink-Ikea-gezellig-kaarsjes sfeer die er omheen hangt. Een woonfoldersfeer. Een Katie Melua- Coldplay-Bløf-sfeer. Echt. Zoals @ananninga op de twitter zei: “ls Yvon Jaspers voedsel was, was ze ‘n CUPCAKE” Het staat voor een leven dat ik niet wil leven. Dat ik niet eens kán leven.

Dan smaken ze ook nog eens vaak nergens naar.

Cupcakes staan voor de anti-Huub.

Gaat heen en vermenigvuldig deze mening:
 • delicious Cupcakes. Aaargh.
 • facebook Cupcakes. Aaargh.
 • googlebookmark Cupcakes. Aaargh.
 • linkedin Cupcakes. Aaargh.
 • live Cupcakes. Aaargh.
 • nujij Cupcakes. Aaargh.
 • stumbleupon Cupcakes. Aaargh.
 • technorati Cupcakes. Aaargh.
 • twitter Cupcakes. Aaargh.
 • ekudos Cupcakes. Aaargh.
 • email link Cupcakes. Aaargh.
 • printer Cupcakes. Aaargh.
3 Reacties

3 Reacties

 1. Rob  •  december 10, 2011 @22:58

  Ja! Ik kan me zo voorstellen dat de Libelle en de Margriet elke drie maanden met nieuwe ideeën voor cupcakes komen. Hoe je ze met Hello Kitty’s kunt versieren. En wat de nieuwe kleuren zijn. Sowieso, holle-kiessnacks altijd -1. Een mens moet wel wat binnen krijgen.

 2. suus  •  december 11, 2011 @09:56

  Treffend. ‘Cupcakes op Blond-servies met Pickwick-herfstthee, even me-time’. Brrrr. Bløf en Coldplay alleen toestaan in isoleercel. Op repeat.

 3. Sanne  •  december 28, 2011 @22:19

  Au! Die laatste deed pijn.. Ik heb zojuist mijn cupcakes op blond- servies in de koeling gezet en woops.. Ik drink dus herfstthee.. Met honing… Auch!