Dimitri Verhulst is een held

Overig

Dimitri Verhulst, schrijver van fantastische boeken als “Godverdomse dagen op een godverdomse bol” en “De helaasheid der dingen” is cool. Hij vindt Vlaams nationalisme kut, de N-VA nog stommer. Hij vindt belasting betalen cool. Hij is fervent democraat, maar durft uit te spreken dat daarbij hoort dat er heel veel domme mensen mogen stemmen. Kortom, een held. Enkele citaten uit zijn interview met de Volkskrant van zaterdag 8 oktober.

Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als op de dag dat ik 114.000 euro belasting mocht betalen. Dat betekent dat ik het goed heb en dat ik veel belasting mag en kan betalen

Ik kan het niet genoeg benadrukken: er is een complete, maar dan ook complete discrepantie tussen het discours van onze politici en wat de bevolking ervaart. De bevolkingsgroepen functioneren perfect samen.

Ik probeer me soms voor te stellen dat ik een Amerikaan ben en de Belgische berichtgeving lees, en ik zou naar Bart de Wever luisteren , ik zou echtgevoel hebben dat dit een land is dat op de rand van een burgeroorlog staat. Ondertussen zijn er mensen die hun doktersrekeningen niet kunnen betalen. Daar heeft niemand het over”

Gaat heen en vermenigvuldig deze mening:
 • delicious Dimitri Verhulst is een held
 • facebook Dimitri Verhulst is een held
 • googlebookmark Dimitri Verhulst is een held
 • linkedin Dimitri Verhulst is een held
 • live Dimitri Verhulst is een held
 • nujij Dimitri Verhulst is een held
 • stumbleupon Dimitri Verhulst is een held
 • technorati Dimitri Verhulst is een held
 • twitter Dimitri Verhulst is een held
 • ekudos Dimitri Verhulst is een held
 • email link Dimitri Verhulst is een held
 • printer Dimitri Verhulst is een held
Comments Off